Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. ½ kg kassler. Rör i hop grädde, majonnäs och chilisås. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Smaka av med soja, salt och peppar. Smörj en ugnsfast form och lägg tunna kasslerskivor i botten. Lägg svampen (utan spad) i en kastrull och låt det mesta av vätskan koka in
)Förra veckan lagade jag en kasslerrättmed pesto och soltorkade tomater. Hacka de soltorkade tomaterna och blanda ihop dem med peston och creme fraichen
Idag tänkte jag visa er en god maträtt medkassler som jag ofta gör. (Bild på min favoritkassler hittar du HÄR >>) Jag brukar alltid ha en bit i kylen för det är så gott och går snabbt att tillaga
Bred blandningen över kasslernoch toppa med ost. Hacka tomaterna och blanda med matlagningsgrädde, créme fraiche, tomatpuré, chilisås, basilika och hackad vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.