Servera osten med marmeladen och mandlarna. Häll i sockret, rör om och koka upp. Koka dem tillsammans med citronskal -saft och stjärnanis ca 15 min under lock
Blanda såsen med kålen och moroten, smaka av med svartpeppar och honung. Strimla 350 g vitkål/spetskål och finriv 1 morot. Lägg i en skål och häll sedan 1 tsk salt och 2 tsk vitvinsvinäger över, låt stå några minuter. Blanda 2 dl crème fraiche, 2 msk majonnäs, 2 dl riven cheddar, 1 finhackad grönchilioch skurna örter (jag tog persilja denna gång). 1 tsk salt och. 1 finhackad grönchili
Knäck tre ägg i en liten skål och vispa ihop med en gaffel. Ställ tillbaka pannan på plattan och lägg i en matsked smör, när smöret smält häll i det vispade äggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.