Såhär efter semestern är det många som vill ta tag i vardagen igen – dra ner på alla godsaker man ätit under sommaren och kanske snåla lite efter att man har spenderat en del under semester men ändå äta gott
Det var en rätt som ofta fanns på bordet till kvällsmat hos farmor och farfar. Nu återkommer den här hemma emellanåt för jag tycker fortfarande att det är riktigt gott och så är det ju riktig snabbmat om man har överbliven kokt potatis i kylen
Häll av och spola av i kallt vatten och låt dom rinna av. Skär purjon och löken i tunna skivor. Blanda de kokta makaronerna med den stekt mjuka purjolöken, skinka, lök, ärtor och ost
Idag har jag lagat till en riktigt god och lite lyxig variant av lasagne. Jag blandade i både rivna morötter, färska champinjoner, knaperstekt baconoch massor med vitlök
I köttlådan fanns det några kycklingfilér och ett paket bacon så de fick utgöra proteinet och tillsammans med litet andra ingredienser fick denna rätt en italiensk touch
Strimla kycklingen ochbaconen. Lägg dessutom till lite bacon så har man en fullträff. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Skär kycklingfilén i strimlor ochbaconen i bitar. Strimla paprikorna i bitar och bryn paprika och purjolöken en stund med champinjonerna utan att det tar färg
Imorgon börjar jag mitt nya jobb och det ska bli väldigt roligt och spännande. Den var riktigt god och dessutom påskig med den gula fina färgen från passionsfrukten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.