Lite lyxigare ost- och skinksås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 120 g basturökt skinka
  • Lönneberga
  • 2½ dl Milda cuisine fraiche schalottenlök & gräslök
  • 3 tsk dijonsenap
  • 1½ dl Kvibille gräddädel
  • riven
  • 2½ msk Touch of Taste oxfond
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 1 vitlöksklyfta
  • pressad
  • 2½ krm Santa Maria krydda Black & White
  • eller efter smak (går annars bra med runt 2 krm svartpeppar och 1 krm salt)
  • 1-2 krm dragon
  • 1 dl mjölk
  • 2 msk mjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.