servera med en klick creme fraiche och riv över lite citronskal. 1 burk creme fraiche franska örter. Stek dem i stekpanna med smör i ca 15 min. 1 burk creme fraiche franska örter
200 g blandade örter (t ex libbsticka, persilja, rosmarin och salvia) 50 g salladslök, eller annan god lök 1 klyfta vitlök 2 msk grovt salt 2 msk balsamvinäger (gärna rosébalsamvinäger)
Sedan är det bara att tillsätta vetemjöl special lite i taget tills degen börjar släppa bunken och man inte får med sig en hel degklump på handen när man känner efter konsistensen med fingret
Bland annat idag så gjorde jag laxpyttmed kaviarsås. Cykeltränat (bra konditionsträning eller hur) och trädgårdsarbete (känns i ryggen) har jag hunnit med
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Skär laxen i tärningar, krydda med salt och peppar. Servera tillsammans med laxen. turkisk yoghurtriven pepparrotdijonsenapcitronsaftsalt och pepparBlanda alla ingredienserna och smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.