Laxfylld cannelloni med vitvinssås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g skinn- och benfri laxfilé
  • 100 g kallrökt lax
  • 1 liten purjolök
  • 1 msk olivolja
  • 250 g kesella (10 %)
  • 2 äggulor
  • 1/2 dl hackad dill
  • 1 tsk salt
  • 2 krm nymald svartpeppar
  • 1 paket cannellonirör (ca 20 st)
  • 1 hummer
  •  
  • Vitvinssås
  • 3 dl vispgrädde
  • 3 dl vitt vin
  • 3 dl mjölk
  • 2 msk maizena majsstärkelse
  • 3 dl riven parmesanost
  • 3/4 tsk salt
  • 2 krm nymald svartpeppar
  •  
  • Bönsallad
  • 200 g gröna bönor
  • 200 g sockerärter
  • 250 g röda cocktailtomater
  • 1 msk olivolja
  • Finrivet skal av 1citron
  • 1 msk pressad citron
  • 2 krm salt
  •  
  • Servering
  • Citron
  • Dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.