Dragon är en av mina favoritkryddor, så när jag såg det här smarriga receptet på kyckling i dragonsåsmed knaperstekt bacon till var jag bara tvungen att laga det
Låt den svalna, lägg i kycklingen och låt det stå i ett dygn. Skiva kycklingen. kycklingbuljongtärning. Lägg sedan i kycklingen och låt koka i ca 15 min ( tills kycklingen är genomkokt ). 4 kycklingfiléer
Lägg detta över kycklingen. Sen blandar vi fonden med grädde till en ljuvlig sås och serverar. När kycklingen är klar, ta upp den och morötterna och lägg på fat under aluminiumfolie
Detta är en mycket god måltid, kyckling i dragonsåsmed purjolök. Skär kycklingköttet i bitar. Servera gärna med kokt potatis och kokta små morötter…då blir det gött
Servera med ris och en grönsallad . kycklingbuljong. Koka ihop creme fraiché, grädde, kycklingbuljong från kycklingen, senap, dragon, salt och peppar till en sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.