Saffranssåsmedkräftstjärtar. Låt allt koka upp och smaka sedan av med saffran, dill och vitpeppar. Häll creme fraiche och vitt vin i en kastrull, smula ned fiskbuljongen
Ingredienser 4 st kycklingfiléer salt och peppar 4 skivor rökt skinka 4 msk dijonsenap 4 skivor tomat 4 skivor tjocka emmentaler eller annan smakrik ost smör att pensla med grillkrydda eller annan kryddblandning till kycklingen Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Jag blev så sugen på just stekt kyckling i vitlök och tänkte att det skulle bli så gott med en enkel tomatsås och toppa detta med mozzarella – och det blev det verkligen
Bryn kycklingfiléerna i smör så dom får fin färg. Smaka av med salt och peppar. Vi är alla ledsna, sörjer på vårt vis o saknar denna person enormt… Jobb ska ju dock skötas ändå o vardagen med familj o barn måste rulla på
Fredagskväll och vad är väl mysigare än en familjemiddag, lite lagom slitna efter veckan och man får sätta sig ner och pusta ut, äta gott, njuta, småprata och bli sådär härligt trött så det enda som väntar (efter disk och undanplock i köket förstås) är soffan och TV-kväll
kycklingfiléer. Smaksätt med salt och peppar. Bryn filéerna i en stekpanna med smör så de får färg. Skala vitlöken och pressa den sedan över kycklingen
I går gjorde jag i ordning några kycklingfiléer som jag fyllde med pesto, mozzarella och salami, se'n var det tänkt att Leif skulle grilla dem när han kom hem från jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.