Värm soppan försiktigt tillsammans med kycklingköttet. Nu är det nog många som känner att det blivit lite väl mycket av både mat, dryck och mer godsaker än vanligt
Friterad kyckling med sötsur sås – sååå himla gott. I förra veckan publicerade jag ett recept på en hemgjord gryta med biff med bambuskott (smakar precis som på kinarestaurang
Skär kycklingen i mindre bitar och stek med salt och peppar, ställ åt sidan. Fräs lök och vitlök. Rör ner kycklingköttetoch låt sjuda ytterligare några minuter
Bena ur kycklingenoch skär i lagom bitar. Mumsigt gott. Vi äter mycket kyckling hemma det kanske märks. Så här får ni en urgod pastasås som är riktigt god
Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt. Salt och peppar. Lägg kycklingen i en ugnsfast formoch strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.