I minnet hade vi ett gammalt recept på en pastasås medkyckling, citron ochsparrisoch efter lite omarbetning skapades denna måltid, som hamnade på vårt matbord och i våra maggar
Servera med pasta och sallad. Kyckling i Gorgonzolasås. Lägg ner kycklingfiléerna. Värm creme fraich, buljongtärningarna, vin och sojan och lite kalvfond tills buljongtärningarna löst sig
Kycklingen ”grillade” jag i vår grillpanna i olivolja jag smaksatte den med. Linda om två sparrismed en eller två skivor bacon, stek på hög värme i smör tillsammans med lite Himalayasalt
D. e. t. b. l. v. n. m. y. c. k. g. o. d. i. a. ä. S. r. f. å. s. u. h. p. N. j. ,. F. ö. x. R. 2. 5. 3. 0. -. 4. O. é. G. z. 1. 7. (. ). B. L. T. K. 6. d l
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.