Grilladkyckling på spenatbädd med rödbetor ochfetaost. Om du inte har marinerat kycklingen penslar du kycklingenmed soja, olja, salt och peppar strax innan den är klar
Skölj salladen och skär gurka ochpaprika i fina bitar. Det blir mest fräscha sallader som man står sig länge på och idag blev det inget undantag utan vi åt en grön härlig sallad med färdig grilladkyckling
(står ju oftast på paketet att man ska koka, men funkar ju precis lika bra att göra såhär som med cous cous, men det måste dra längre, ibland bortåt en halvtimme med vissa sorter)smula fetaost i en fin skål, hacka paprika i mindre bitar, finhacka lök och persilja, blanda i oliver
Jag lagade en kycklinggrytamedpaprikaoch lök. Skär kycklingen i strimlor. Krydda med salt och peppar, lägg i paprikan, löken och vitlöken och fräs lite till
Strimla kycklingfiléernaoch stek upp dem i en panna med olja, salt och peppar. I efterhand kände jag att det hade varit gott med någon sås till, kanske en tsatsiki eller liknande så det är ett tips om du vill göra den här rätten, jag toppade med lite tomater och färsk basilika
Smöra de två återstående skivorna bröd och lägg dessa på smörgåsarna med smöret uppåt. Vända på brödskivorna så att den smörade sidan är nedåt och fördela avokado, fetaostoch rödlök på brödskivorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.