Kryddstekt hjortrygg med amaronereduktion, bräserad endiv och rostad palsternacka med kantareller
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g putsad hjortytterfilé
  • 10 enbär
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 tsk timjan
  • 2 msk osaltat smör
  • 1 ½ tsk salt
  •  
  • Rostad palsternacka
  • 500 g palsternackor
  • 300 g trattkantareller
  • 2 msk osaltat smör
  • 10 kvistar timjan
  • 1 tsk salt
  • 30 g bladpersilja
  •  
  • Bräserad endiv
  • 2 endiver
  • 2 msk smör
  • 1 msk honung
  • 1 msk pressad citron
  • 2 krm salt
  •  
  • Amaronereduktion
  • 2 dl amaronevin
  • 2 dl vatten
  • 2 msk konc kalvfond
  • 50 g osaltat smör
  • 2 krm salt
  •  
  • Garnering
  • Timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.