I år blev det vad som visade sig vara världens godaste och kladdigastekladdkaka. Där finns även massor av andra varianter på kladdkaka som jag vill testa
Jag hittade en kladdkakamedlemon curd och vit choklad och insåg att jag hade allt hemma om jag halverade receptet så jag tog en mindre form och gjorde enligt receptet
Och vad passar bättre än en kladdigkladdkaka till efterrätt i helgen. 3 ägg (medium storlek). Häll i en smord och mjölad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter (för 10-12 bitar). 3 ägg (medium storlek)
Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten tillsammans med smöret. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter
Smörj och bröa en form med avtagbara kanter. Här kommer receptet på Evas kladdigakladdkaka. Jag har flera gånger hört att jag bakar den absolut godaste kladdkakan
Lägg på lite färska bär och servera med lättvispad grädde eller krämig vaniljglass. Om den får stå ett tag blir hinner kladdet sätta sig och kladdkakan blir perfekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.