Kesotårta med jordgubbssmak Sätt ugnen på 175 grader (varmluft. 150 grader). Smörj och bröa en form, 22 cm i diameter. Vispa ägg och socker poröst Matklubben.nu
Kesotårta Ugnstemp. 175C, varmluft 160C. 2 ägg. 1 1/2 dl socker. 1 1/2 vetemjöl. 1 tsk bakpulver. Fyllning. 7 blad gelatin. 3 dl vispgrädde Mat för hälsan
Så bra är omgjorda Sju sorters kakor ), tårta Marie Thérese, Malakofftårta, kesotårta med jordgubbssmak. Kommer ni ihåg när det skulle skrivas listor på Facebook över vilka böcker som påverkat en mest i livet 175 grader
Kesotårta Smörj och bröa en rund bakform som rymmer1 1/2 l. Mät upp mjöl och potatismjöl och bakpulver. Vispa äggen med sockret till en luftig smet Hemmets Journal
Kesotårta 1. Smörj och bröa en rund bakform som rymmer1 1/2 l. 2. Mät upp mjöl och potatismjöl och bakpulver. Vispa äggen med sockret till en luftig smet Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.