Jag måste säga att såsen blev supergod, nästan som pizzeriornas kebabsås. Naturligtvis använde vi orientbröd, sen stekte vi kebabkött, på med riven ost, isbergssallad, tomat, lök och kebabsås
Köttet åt vi i pitabröd med sallad, lök och tomat och toppade med lite kebabsås eller vitlökscreme. Pulled pork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken
I Trollhättan finns det en särskild kebabsås, som är väldigt god. Vissa kallar den för västsvensk kebabsås, men den skiljer sig allt lite åt beroende på var man befinner sig längs kusten
Kebabsåsen från Huskvarna/Jönköping är något speciellt. Många som besöker trakten kommenterar just kebabsåsen att det inte finns något liknande och så god i övriga landet
Det finns många olika sorters kebabsåser och här kommer ett recept med bas av filmjölk. Det finns många olika sorters kebabsåser och här kommer ett recept med bas av filmjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.