Och utmärkt till kvällsvickningen eller som här blir det till en tv kväll med hockey. Täck rundlarna medkassleroch bred ett lager av den starka senapen
Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. ½ kg kassler. Rör i hop grädde, majonnäs och chilisås. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Sen blir det dags att inhandla sellerioch annat grönt. Varva kassler, tomat och ananas på spenaten. salt, peppar efter smak( tänk på att kassler är salt)
Och i spisen har jag ju ugnen, eller ugnarna för det är en spis med dubbelugn (Bild HÄR >>) De allra flesta byter troligtvis ut spisen när den går sönder men jag har varit så nöjd med den här så det fick bli en lagning istället
Smörj en ugnsfast form och lägg tunna kasslerskivor i botten. Smaka av med soja, salt och peppar. Lägg svampen (utan spad) i en kastrull och låt det mesta av vätskan koka in
Häll över kasslernoch toppa med ost. Skiva kasslernoch bryn den i smör, lägg över i formen. Lägg i de grönsaker du har hemma, smaka av såsen och servera med valfritt tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.