Kantarellpaj á la Nettan
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 2 dl Dinkelmjöl med fullkorn
  • 1 dl vetemjöl med fullkorn
  • 110 g smör
  • 2 msk kallt vatten
  •  
  • Fyllning
  • 1 liter färska kantareller = ca ½ liter förvällda kantareller
  • 1 gul lök
  • hackad
  • 2 vitlöksklyftor
  • pressade
  • 1 dl klippt persilja
  • 150 g västerbottenost
  • riven
  • 3 ägg
  • ½ dl créme fraiche
  • 2½ dl mjölk
  • 1-1½ tsk salt
  • 2 tsk grovmalen svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.