Kalasgod fiskpaté
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g fiskfilé av torsk
  • kolja och lax
  • 2 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • nymald
  • 1/2 krm kajennpeppar
  • 2 msk potatismjöl
  • 3 ägg
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 msk smör
  •  
  • Fyllning
  • 100 g kallrökt lax
  • strimlad
  • 2 msk dill
  • hackad
  •  
  • Romsås
  • 1 dl lättmajonnäs
  • 3 dl gräddfil
  • 2 msk löjrom eller sikrom
  • 1/2 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • nymald
  •  
  • Dekoration
  • 1 1/2 dl kräftstjärtar
  • Dill
  • Rucolasallat

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.