Hejhopp. Det passade verkligen perfekt med lite kvällsmat efter ett härlig och svettigt gympass. Gjorde en middag som vi äter väldigt ofta här hemma, både nyttig, god och fräsch
Dessa skinkrullar passar även perfekt som drinktilltugg eller som utfyllnad på ett buffébord. Hej,. Jag har jobbat med en catering hela dagen så lite sent men här kommer ett tips på gott plock till mellon ikväll
Skinkrullarna går bra att frysa också. Skinkrullarna gottar sig i en gräddig sås med chilisås. Blanda grädde, chilisås, salt och peppar och slå såsen över skinkrullarna
Min man har rötter på balkan och han brukar prata om sin farmors fyllda paprikor. Ibland gör det mig så sugen, och då blir det ofta dessa, som är min tappning av det hela
Här kommer lite grekinspiration i form av köttfärsfyllda paprikor med oreganodoftande getostkräm. Oreganon , som doftar och smakar helt fantastiskt köpte jag i Botaniska trädgården på Kreta
Fyllning. Skala och hacka löken och fräs i en stekpanna med smör. Tillsätt färsen och stek den smulig. Tillsätt tomatpuré, vatten, salt, peppar och oregano
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.