Kött fondue med goda såser
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g fläskfile
  • 500 g oxfilé
  •  
  • Marinad till fläskfilén
  • ½ dl rapsolja
  • ½ dl soja
  • ½ dl vinäger
  • rödvin
  • ½ tsk svartpeppar
  • 2 vitlöksklyftor
  • pressade
  •  
  • Marinad till oxfilén
  • 1 dl rapsolja
  • 1/4 dl rödvinsvinäger
  • ½ dl soja
  • Svartpeppar ( 3/4 tsk)
  • Tomatpuré ( 1/4 dl)
  • ½ msk paprikapulver
  •  
  • Fondue- buljong
  • 1 liter oxbuljong
  • 1 dl rött vin
  • 3 msk soja
  • 8 kryddpeppar
  • hel
  • 8 svartpeppar
  • hel
  • 1 lagerblad
  •  
  • Glöm inte att du behöver:
  • Rödsprit (för lågan under grytan)
  •  
  • Tillbehörs-förslag
  • Potatiskroketter
  • Stor blandad sallad
  • Kalla såser ( 4 - 5 sorter)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.