Hacka löken och blanda med köttfärs, matlagningsgrädde, ägg, lök, keso, fond och peppar. Tryck ner köttfärsblandningen med sked i en eller två smord(a) form(ar)
Skala och skiva vitlöken. Blanda samman. Fördela hälften av det kryddgröna under skinnet. Fäst det med tandpetare eller bind fast med bomullssnöre så att fyllningen hålls på plats
Skala och skiva vitlöken. Blanda samman. Fördela hälften av det kryddgröna under skinnet. Fäst det med tandpetare eller bind fast med bomullssnöre så att fyllningen hålls på plats
½ kg blandfärs. Smält smör och ha över kålpudding och potatis på tallriken. Lägg köttfärsen i en bunke och blanda den med 6 dl mjölk. Kålpuddingen skall vara i ugnen i 1 timma
I alla fall om ni frågar mig. Kålpudding, denna gudagåva till mänskligheten. )Men jag är ganska säker på att varken min älskade eller mina barn skulle hålla med mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.