Salta och peppra och bryn fläskfilén runt om i smör i en het stekpanna. Låt fläskfilén kallna. Vik ihop smördegsrullen och lägg den med skarven nedåt på ett ugnssäkert fat
Lägg en rejäl klick mögelost (vanlig ost om du inte gillar mögel) längst upp och på med en platta. Bryn i stekpanna, krydda med salt, peppar och italiensk salladskrydda
Smaka av med salt och peppar och lägg till sist i den rivna osten. I lördags när vi hade vänner på besök så bjöd vi på inbakadfläskfilémed hasselbackspotatis och gorgonzolasås
Igår tog min dotter studenten och till den lagade jag marinerad fläskfilé. Putsa fläskfiléerna. Bryn dem i smör en panna, krydda med salt, peppar och grillkrydda
Efter ungefär halva tiden smular man i fetaostoch späder eventuellt med mjölk. Fetaost. Tärna fläskfilén i lagom stora bitar, salta och peppra och lägg över i grytan
Putsa fläskfilén, skär den längs med, nästan helt igenom. Servera t e x med Hasselbackspotatis, grönpepparsås och grillad tomat (tomaten kan läggas i samtidigt som filén i formen)
Bryn köttet och salta och peppra. Låt koka upp under vispning och lägg sedan ner köttet i grytan. Skölj gourmetpotatis eller delikatesspotatis i ett durkslag och lägg i en ugnsform
Lägg i fläskfilén, bacon och champinjonerna i en gryta. Skär fläskfilén i lagom stora bitar. Bryn bacon och champinjoner tillsammans med lite Vitlökspeppar
Bryn köttet och salta och peppra. Låt koka upp under vispning och lägg sedan ner köttet i grytan. Skär 600 gram fläskfilé i skivor. Skala 1 gul lök och 1 stor vitlöksklyfta och hacka i bitar. Vispa ihop 2 1/2 dl grädde, 1 dl torrt vitt vin, löken, 1 msk vetemjöl, 2 msk kalvfond och 1 msk fransk senap i en gryta. Rör ner 1 dl riven kvibille prästost i grytan när den är klar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.