Hjortronparfait på chokladbotten med åkerbärssås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Chokladbotten
  • 100 g smör
  • 100 g mörk choklad
  • 3 ägg
  • 1 dl socker
  • 1 dl vetemjöl
  • ½ tsk bakpulver
  •  
  • Parfait
  • 1 ägg
  • 1 äggula
  • ½ dl socker
  • 1 dl hjortronmylta
  • 2 msk hjortronlikör
  • 3 dl vispgrädde
  •  
  • Åkerbärskompott
  • ½ dl ljus sirap
  • 1 dl vatten
  • ½ ituskuren vaniljstång
  • 3 msk åkerbärslikör
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 dl åkerbär eller blåbär

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.