Tillsätt strösocker, kakao, salt och vaniljsocker. Pudra florsocker över kakan före servering. Tillsätt strösocker, sirap, kakao, vaniljsocker och grädde
När kakan svalnat lite. Häll över kakan och låt kallna. Den tonåriga dottern hade sovmorgon och jag skulle köra henne till skolan klockan 9, då var den redan färdig kakan. Smält 200 gr Schweizernötchokladkaka,. 200 gr Schweizernötchokladkaka,
Ca 40 kakor 220 gram smör 5 msk ljus sirap 5 dl vetemjöl 5 msk kakao 2 dl socker 1,5 tsk. 5 msk kakao. Dessa sjukt goda kakor hittade jag på Jennys Matblogg så receptet kommer därifrån
Blanda mjöl, bakpulver, kakao och salt i en separat skål och häll sedan i deni äggblandningen. 1 dl kakao. Klicka ut ca 2 msk smet till varje kaka. Placera 5 nonstop på varje kaka och sen grädda dem i ca 15 min. 1 dl kakao
Receptet på dessa kakorna kommer från min moster och tillhör mina favoritrecept på småkakor. De blir så där härligt sega och konstigt nog aldrig särskilt långvariga i mitt kylskåp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.