Senaste gången jaglagadegulaschenfannjagutmärktagrytbitar på Konsum som var riktigt möra och fina och tålde attkokas med ett litet tag men inte behövde jättelång kokning för att bli möra
Barnenälskargulaschsoppa, så det borde väl vara ett säkert kort med gulaschgryta tänkte jag. Men jag tror att det här helt enkelt var en förenkladvariant och att det ska till fler kryddor
Rensapaprikorna och dela hälften i små tärningar, hälften i lite större bitar. Grovhacka lök, vitlök, selleri och chilifrukt (behåll kärnorna om du vill ha en extrastarkgryta) och fräs tillsammans med köttbitarna i olja i en tjockbottnadgryta
Rensapaprikorna och dela hälften i små tärningar, hälften i lite större bitar. Grovhacka lök, vitlök, selleri och chilifrukt (behåll kärnorna om du vill ha en extrastarkgryta) och fräs tillsammans med köttbitarna i olja i en tjockbottnadgryta
4 500 g högrev olja (till stekning) 4 schalottenlökar 3 rödapaprikor 1 chili 4 pressade vitlöksklyftor 1 tsk spiskummin 2 tsk paprikapulver 3 msk kalvfond 5 dl vatten 6 medelstorapotatisar 3 msk tomatpurésaltpeppar 2 dl rysk yoghurt (17%) ev färsk timjan Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabattSantaMaria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Tillsätt chokladen till smörkrämen, lite i taget. Pigall. Rör om tills den är väl blandad. Rör om regelbundet med en visp så att inget fastnar på sidorna
Vad sägs om en god, varmhyfsat enkel och billig gryta. Jaghoppasatt ni säger ja för här kommer den. 2 gulalökar 1 röd chili 2 grönapaprikor 1 röd paprika 1,2 kg potatis 3 vitlöksklyftor 4-5 msk tomatpuré 10-15 dl vatten 2. - Läs hela inlägget här 6 port D. 2 gulalökar. 2 grönapaprikor. 1 röd paprika. 1,2 kg potatis. 4-5 msk tomatpuré. 10-15 dl vatten
Originalreceptetharjag (genom Eriks föräldrar) hittat på COOP , men jagharlagt till lite bönor och rotfrukter eftersom jaginspireradesav en gulaschsoppa som vi åt under en weekend i Polen nyligen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.