I Coops medlemsmagasin hittade jag ett recept på kapris- ochsparrissallad som blev väldigt gott. Rör ihop en dressing av olja, vinäger, salt och peppar och blanda med grönsakerna
Örtoljan som jag har till grillade lammracks här i min receptblogg passar också bra till. Och dessa lammkotletter var stora och ganska grovt styckade med mycket kött så för mig räckte det gott och väl med en
Barnen valde att ta pastan för sig och fyllde tallriken med naturella grönsaker istället. Bryn smöret, ta av från värmen och tillsätt de hackade sardellerna, kaprisenoch den rivna vitlöken
Idag får du tips på ett riktigt gott tillbehör till grilladelammkotletter som jag marinerade med olivolja, pressad citron, torkad timjan och chiliflingor
Nu är det bara att lägga upp de nygrilladelammkotletterna tillsammans med de ugnsbakade tomaterna, oliverna ochgrillade paprikorna som du fyller med basilika och fårostcremén
Servera rätten genom att ösa marinaden över den grillade kålen och låt dra någon minut. Tänd grillen med mellanmycket briketter och förbered för indirekt grillning
Om ni än inte planerat vad ni ska servera så kanske jag kan hjälpa med denna vackra och goda sallad. Händer det så är det bara att börja om med nya äggulor
Jag serverade köttet tillsammans medgrillade körsbärstomater, champinjoner, aioli och klyftpotatis. Perfekt grillmiddag en solig dag, typiskt med regnskvätten bara
Lägg upp de grillade kotletterma på varmatalrikar och lägg de varma grönsakerna ovanpå. Vänd runt sparris och palsternacka med den saltade kaprisen, lite peppar, salviablad samt lite olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.