Lägg nu i en smord ugnsfast form tomater, fläskfilé, skinka och champinjoner. Vispa ur stekpannan med lite vatten, spara skyn den får en god smak utav kryddan
Bryn fläskfiléen i stekpannan och peppra med svartpeppar. Blanda de båda créme fraicherna tillsammans med tomatpurén, pressad vitlök, cayennepeppar och ev mangochutney
Börja med att fräs fläskfilen med lite olja eller margarin så att porerna täpps igen. Skär upp purjon och blanda ner den i en bunke med osten, majonnäsen, yougurten och citrondropparna
Krydda fläskfilén runt om med salt och peppar och bryn köttet runt om. Krydda med salt och peppar. Skiva upp köttet och lägg i en ugnfast form, fyll skivorna med champinjonstuvningen
Putsa köttet och krydda med salt och peppar. Låt steka nästan klart på medelvärme under lock. Pressa potatisen och vispa den fluffig med grädde, smör och äggula
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.