Klä en pajform med smördegen. Häll bort vattnet från kräftstjärtarna och lägg dem i en bunke. Finhacka dillen och tillsätt den samt resten av ingredienserna
Fräs champinjoner, lök och vitlök i olivoljan och låt det bli färdigstekt på medelvärme. Banka kycklingen när den ligger i en plastpåse med något tungt så den blir platt
Servera med kokt pressad potatisoch kokta ärtor. Gratängsås. Smaka av med salt, vitpeppar och socker. Skölj och dela filéerna på mitten och rulla ihop dem
Garnera med ketchup och senap och avsluta med riven ost över korvarna. Fyll med hackad gurka. Servera till någon form av potatis eller pasta och en god sallad
Hit gör du med fördel dagen innan tårtan skall serveras. Genom att mosa, skära och blanda. Om du även garnerar med lite salta pinnar så tänk på att inte sätta i dem förrän det är dags att servera
Lägg morötter, potatisoch vitkål i en gryta med olivolja. Även gott med en knäckemacka till soppan. Lägg sedan i den tacokryddade köttfärsen och rör runt
8-10 medelstorapotatisar, ca 3/4 kg. Ca 300 g rökt skinka. 8-10 medelstorapotatisar, ca 3/4 kg 2 gula lökar Ca 300 g rökt skinka 2 dl riven lagrad ost 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Ev 1 tsk timjan 2 dl vispgrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.