Kändes fluffig och inte torr – vilket vete- och glutenfria mjuka muffins kan göra. De här väldigt goda blåbärsmuffinsarna/cupcakes gjorde jag för några veckor sedan
1. Sätt ugnen på 180 grader vanlig värme, 160 varmluft. 2. Vispa ihop ägg, sirap, olja, vanilj och citron. Tillsätt mandelmjöl, havremjöl, kardemumma, kanel och bakpulver
Saftiga blåbärsmuffins till frukost. inte för söta och fulla med blåbär. Ingredienser till 12 st. 100 gr mandelmjöl100 gr rismjöl50 gr ren havregryn1 tsk vaniljsocker1,5 tsk bakpulver2 ägg1 dl agavesirap eller socker
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Blomkålspizza är ett alternativ för den som vill ha en nyttigare pizzabotten utan gluten. En trend som tagit matvärlden med storm som jag var tvungen att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.