Glaserad entrecôte med rostad vitlöksyoghurt
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Glaserad entrecôte
  • 1½ kg entercôte
  • 2 dl chilisås
  • 3 msk balsamvinäger
  • 3 msk honung
  • 4 vitlöksklyftor (hackade)
  • 4 rosmarinstjälkar
  • 2 tsk salt
  • ½ tsk nymald svartpeppar
  •  
  • Vitlöksyoghurt
  • 5 kingsolo vitlökar eller 2 vanliga vitlökar
  • 5 dl matyoghurt (10 %)
  • 1 tsk salt
  • 1 citron
  • skal och saft (ca3/4 dl saft)
  • 1 msk honung
  •  
  • Ganering
  • 10 blad rucolasallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.