Vispa grädden, tillsätt leverpastej och bostongurka. Rör ihop allt till en röra. Börja med att koka äggen, strimla salladen, skär 10 st skivor skinka i små bitar
Fyllning ett. mosa leverpastejen med gaffel, tillsätt bostongurka och crème fraîche. Fyllning två. Blanda majonnäsen och crème fraichen och bred på över hela tårtan, spara det som blir över till dagen efter då brödet kan suga upp en del av majonnäs och crème fraicheblandningen
Jag gjorde grunden av tårtan kvällen innan den skulle ätas för att låta den suga åt sig av de olika lagren för att sedan dekorera den dagen efter med fräscha tillbehörtill toppningen
Det skulle vara något utan kött och något hon tycker om, det skulle räcka till många och i sista stund kom jag på att jag kanske skulle slänga ihop en smårgåstårta
Man kan få dela till brödbitarna lite så det passar ihop. Detta räcker till min tårta enligt bild. Kantskär franskskivorna bara så de blir raka och fina och lägg ett lager på en bricka med måtten 30x40 cm
Bred ut resterande av tonfiskröran och resten av fyllning två. Täck kanterna runt om med den kokta skinkan, du kan bre lite av fyllningen på kanterna så fastnar skinkan bättre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.