Fick en vansinningt god kycklingrätt hos min vän som jag har längtat efter sedan vi var där. Skär mozzarellan i lika många skivor som du har kycklinglårfiléer
Så idag blev det ”Kyckling fylld med chili och vitlöksröra”. Lägg en kycklingfilé mellan två smörpapper på en skärbräda och banka ut dem med hjälp av en stekpanna tills de är som platta skivor
Dela kycklingen, på längden ( inte riktigt helt igenom), salta och peppra lite grand. Bryn kycklingen i het panna på båda sidor (inget fett), lägg dem i en ugnssäker form t
Skär kycklingfilèn i stavar eller kuber. Häll blandningen över kycklingen. 1 kg kyckling filé. Bryn dem med margarin eller smöret tills de fått fin färg
Har ni förresten provat baconlinda eran kyckling någon gång. Förutom att baconet bidrar med en god sälta och smak så hjälper den även till att hålla kycklingen saftig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.