Fylldfläskfilé. Vi börjar med en varmrätt som vi satte i oss igår, fläskfilé med gratinerad potatismos och rödvinssås, som genast kändes värd en plats på listan över förslag på nyårsmenyn
Lägg skinkskivorna påfläskfilén och bred sedan ut fyllningen ovanpå. Precis som aztekerna kombinerar denna rätt chili och choklad i fyllningen av fläskfilén
Lägg tomater, mozzarella och basilikapå filén. Tryck till fyllningen och rulla ihop fläskfilén. Sätt ugnen på 175 grader. 25 minuter tills den nått en innertemperatur på 68 grader. 600 g fläskfilé
Lägg tomater, mozzarella och basilikapå filén. Tryck till fyllningen och rulla ihop fläskfilén. Ingredienser (4 portioner)600 g fläskfilé8 soltorkade tomater i olja½ dl färsk basilika100 g skivad parmaskinka125 g mozzarellaost1 msk olivolja1 tsk salt1 krm nymald svartpepparTillagning. Sätt ugnen på 175 grader. 25 minuter tills den nått en innertemperatur på 68 grader. 600 g fläskfilé. 25 minuter tills den nått en innertemperatur på
Lägg tomater, mozzarella och basilikapå filén. Tryck till fyllningen och rulla ihop fläskfilén. 600 g fläskfilé. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg över filén i en ugnssäker form och stek mitt i ugnen 20–25 minuter tills den nått en innertemperatur på 68 grader. 600 g fläskfilé
Gjorde för ett tag sedan kyckling på franskt vis vilket blev succé. Har funderat på lite andra "kryddblandningar" man kan använda sig av och den första jag nu provat blev något Italien-inspirerad
Värm olivolja på låg värme i en stekpanna. Färsk rosmarin – ett antal kvistar. Fräs vitlöken långsamt på låg värme i olivoljan så de bara kokas i den, utan att ta färg
Djej mehshi- fylld kyckling är en en festlig rätt som gärna serveras vid högtider i Mellanöstern. Jag tillagar min kyckling i stekpåse för att få den extra saftig och god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.