Jag följer mest matintresserade människor på Instagram och där finns @lyckasmedbakning. (Se ) Hen gav mig detta recept som ger frasigavåfflorutan vare sig ägg eller mjölk
Grädda våfflorna gyllenbruna. Vispa mjölk, vetemjöl, äggoch bakpulver till en slät smet. Klassisk våffla med en klick lättvispad grädde och färska hallon♥
Och så mysigt det är att börja helgen med smarriga våfflor. Men oj så gott det är medvåfflor. Tillsätt äggenoch avsluta med att hälla i det smälta mjölkfria margarinet
Servera med gräslök och gräddfil. Blanda äggoch mjölk till det blir en smet. Har många gånger funderat på vad man kan använda sin belgiska våffeljärn till mer än våfflor
Servera våfflorna tillsammans med valfria tillbehör och njut. Vispa ned resterande mjölk och grädden och det smälta smöret tillsammans med den ovispade grädden
Pensla mellan varje filodegsplatta med olja ochlägg på varandra. De kan man äta till frukost, till lunch med lite sallad, som mellanmål och toppen även vid utflykter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.