Frökavring
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kväll dag 1, blötläggning
  • 500 g ljummet vatten
  • 2½ dl hela vetekorn
  • 1 dl vetekross
  • 2 dl grovt rågmjöl
  • 1 dl solrosfrön
  • 1 dl pumpakärnor
  • ½ dl linfrön
  • 25 g aktiv rågsurdeg
  •  
  • Morgon dag 2
  • Den numera bubbliga smeten från gårdagen
  • 100 g vatten
  • 25 g jäst
  • 330 g vetemjöl special
  • 150 g rågmjöl
  • 15 g salt
  • 100 g dadelsirap (alt agavesirap eller vanlig sirap)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.