Skala och skiva bananerna. Jag brukar i vanliga fall göra fläskfilémed banan med såsen direkt i stekpannan, men den här gången testade jag att göra det som gratäng istället och det blev gott det med
Lägg det på fläskfilén tillsammans med sellerin. Efter en dag med städning, punktering på bilen, tvätt, en sväng till återvinningen, målning av innetak samt innebandymatch var det skönt med en hemmakväll i höstrusket med brasa, god mat och vin
Stek i pannan med smöret ett par min på varje sida, salta och peppra, strö över curryn. Ta upp köttet och lägg det på ett fat (så att köttsaften inte blir med i gratängen)
Åter igen en helg fylld med fest och roligheter. Därav blev det väldigt lugnt på söndagen och vi plöjde igenom många bra filmer medan regnet öste ner ute och till middag lagade jag en gammal klassiker
) Rekomenderas med hela hjärtat ♥ Ingredienser. Bryn i en stekpanna och krydda med salt, peppar, paprikapulver och italiensk salladskrydda - mängd efter smak
Åter igen en helg fylld med fest och roligheter. Därav blev det väldigt lugnt på söndagen och vi plöjde igenom många bra filmer medan regnet öste ner ute och till middag lagade jag en gammal klassiker
Putsa fläskfilén, skär den längs med, nästan helt igenom. Servera t e x med Hasselbackspotatis, grönpepparsås och grillad tomat (tomaten kan läggas i samtidigt som filén i formen)
Istället har jag laddat frysen med diverse maträtter som kan tänkas vara trevliga att ta fram på kvällskvisten när man kommer hem från jobbet och kanske inte alltid är sugen på att ställa sig vid spisen Här kommer en rätt som är riktigt god som passar perfekt att göra på fläskfilé som fläskytterfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.