Lägg tillbakafläskfiléni stekpannan och häll på såsen. Skär köttet och champinjonernaiskivor, krydda med salt, peppar , paprikapulver och stek champinjoner och köttett på bägge sidor
Blanda ihop crème fraiche, grädde, chilisås, worchestersås, soja och vitlök. Bryn dem hastigti smör. Slå blandningen över löken, rör om och låt puttra några minuter
Eftersom vi skulle äta vår fläskfilé med en nudelsallad så passade Håkan på att testa ett recept på en vietnamesiskdippsås som han visste fanns iLisas bok "Det godaste jag vet"
Tillsättfläskfilénibitar, salta och peppra. Ficktill en riktigthärligpastasåsi lördags. Hade en påse med kantareller kvar i frysen ifrån höstens skörd och med litephiladelphiaost och creme fraiche så blev det jättegott
två fläskfiléer. Ingredienser. salt och peppar två fläskfiléer. en gul paprika. en gul paprika. 4 dl vispgrädde. 1 dl creme fraiche. 1 dl philadelphiaost. 2 stora vitlöksklyftor. 4 dl vispgrädde. 1 dl creme fraiche. 1 dl philadelphiaost. 2 stora vitlöksklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.