Äter annars sällan fläsk förutom bacon, så kul att få testa lite olika recept med kotletter. Blanda den med olivolja och vinäger, krydda med salt och peppar
Koka upp buljongen, blanda äggulorna och crème fraiche. Tillsätt sedan crème faricheblandningen i buljongen och salt, peppar och lite socker, koka upp det
Ner med Dragonen, rör om och sen är det klart. Värm upp crème fraiche och buljongtärning i en kastrull, Oavsett om det står att crème fraiche är kokbar så låt den inte koka upp, sjuda lite går bra
Blanda päronstrimlorna med den färskpressade citronen. Lägg päronstrimlorna i stekpannan och låt dem fräsa med en kort stund, ca 1 minut. 4 fjärilskotletter e4ller urbenade fläskkotletter à 125 g
Klyv pumpan på mitten, skrapa ur kärnorna med en sked. Ta bort skalet med en kniv. Fyll kotletterna med Cantadou osten och bryn i lite olja i en stekpanna tills de fått fin färg
Servera kotletterna tillsammans med grönsakerna och en klick av den kalla dragonsåsen. Resten av tiden har vi suttit med varsin kaffekopp i handen och pratat och bara tagit det lugnt
Klicka svampstuvning på och vik ihop köttet och fäst det med tandpetare. Servera kotletterna med hasselbackspotatis och en god sås till med grönsaker också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.