Fisksoppa med pepparrotsaioli
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 pkt torskfilé 400 g
  • 1 msk hackad röd chilifrukt
  • 1 msk färsk riven ingefära
  • 2 vitlöksklyftor i skivor
  • 2 strimlade salladslökar
  • 1 msk olja
  • 1 skivad röd lök
  • 200 g broccolibuketter
  • 7 dl fiskbuljong (7 dl vatten + 1 1/2 buljongtärning)
  • 2 tsk maizena
  • 1 tsk sambal oelek
  • Salt
  •  
  • Pepparrotsaioli
  • 1 msk äkta majonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • 1/2-1 msk riven pepparrot
  • Salt
  • Peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.