Torskryggmedbacon. Toppa medräkornaoch strö över koriander. Nu är det lördag och som vanligt blir det ett recept, måste kolla i morgon hur många år jag har hållit på med detta… det är inte många lördagar jag har missat
Sillahallens torskryggmedbaconoch gräslök. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök
Torskryggen i portionsbitar, så många man behöver, lade jag ovanpå de gröna bönorna. Jag pepprade och saltade, samt ringlade över rikligt med smör över dem
Servera med pressad potatis och sallad. Skär bacon i mindre bitar och hacka lökarna och stek tillsammans några minuter samt låt kallna, strö sedan detta över fisken
Stek bacon i bitar tills de är halvknapriga - häll dem tillsammans med stekfettet i en ugnsform. Vispa ihop grädde, creme fraiche, philadelphiaost, ägg och svartpeppar och häll över bacon/broccoliröran
Servera torskryggenmed t ex kokt potatis och kokta morötter. För ett tag sedan hittade jag ett paket torskrygg i frysen, så det fick bli söndagsmiddag den veckan
Servera med kokt potatis och broccoli. Rör ihop creme fraiche och vatten i en ugnsfast form. Lägg ner den frysta fisken i mitten av formen, ringla över smör och krydda ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.