Krydda med salt och citronpeppar. Skär fisken i tärningar ( lagom bitar ). Lägg i fisken försiktigt. Servera grönsallad ris, pasta eller potatis till 4-5 hg vit fisk ( torsk. 1 fiskbuljongtärning
Fisken är inbäddad i mild chilisås som de flesta, till och med de allra minsta, gillar. Här har jag valt Alaska Pollack som fisk men det går lika bra med vilken vit fisk som helst
Krydda och salta fisken och doppa den först i ägget och sedan i ströbrödet ev. Servera med ris eller potatis, den kalla dillsåsen, kokta morötter och gröna ärter
Salt och peppra på fisken. Gör såsen och smaka av med salt och peppar. Tror att det är elbolagen, de tycker nog inte att de fått in tillräckligt med pengar i vinter
Servera fiskenmedsås, kokt potatis, sallad och citronklyfta. Häll grädden i en kastrull vispa ner ljus redning tllsammans medfiskfond eller buljongtärningen
Tillsätt gräddfilen och smaka av med salt och peppar. Häll blandningen över fisken. Strö över rensade räkor och servera med pressad potatis eller potatismos
Blanda ihop grädde / creme fraiche/ dill / chilisås / rom / finhackad rödlök, krydda efter smak med salt och rosépeppar, låt gärna stå och dra till sig en bra stund
Rör ihop grädde, chilisås och dill, krydda med salt och peppar och häll sedan såsen över fisken. Sen är inte jag riktigt överens med tiden i ugn när det gäller fiskgratänger
En fiskgratäng får ni idag, en med lax, krämigcitronsås och mos smaksatt med dill och citron. Helt och hållet är receptet från fruns egna hjärna, litte sånt och litte sånt ihop med det mest perfekta gratängmoset som någonsin sett dagens ljus - och voilà - en fiskgratäng var skapad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.