Häll smeten på bakplåtspapper i en långpanna och grädda i mitten av ugnen (200grader) ca 12-15 minuter. Grädda ytterligare 10 minuter tills toscatäcket fått lite färg. 175 g smält smör. 1 dl sirap. 1 påse kokos
1/2-1 dl majonnäs. 1/2-1 dl bostongurka. 1/2 dl färsk dill. Häll alla ingredienserna i en skål (jag brukar alltid börja med den mindre mängden i ett recept, det är lättare att öka på än att dra ifrån
1 msk oxfond. 1 tsk lökpulver. 1 krm svartpeppar. 1½ msk oxfond. Ta fram köttkorven efter 1 timme och skär i skivor, ca 1 cm tjocka. Häll såsen över den falska fläskfilén och tillaga i ugnen ca 20 minuter på 200°C. 1 msk oxfond. 1 tsk lökpulver. 1 krm svartpeppar. 1½ msk oxfond
God eftermiddagen denna mulna måndag. Hoppas ni har en bra dag hittills. Jag och ungarna har hållt oss inne hela dagen idag, det känns ruggigt och kallt ute tycker jag och blir inte alls sugen på att ta mig ut genom dörren något nämnvärt
1 paket smördeg. 1vaniljkräm. 1färska jordgubbar. 1ägg, till pensling. 12 krm vatten, till pensling. 1Vaniljkräm. 11 vaniljstång. 13 äggulor. 13 dl mjölk. 13 msk socker. 111/2-2 msk majsena. 111/2 msk smörVaniljkräm. 1Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. 1Hetta upp och låt blandningen sjuda, absolut inte koka. 1När den börjar tjockna, häll över krämen direkt i en skål och blanda ner smöret och rör tills det smält. 1Falska wienerbröd. 1Sätt ugnen på 250 grader. 1Tina smördegsplattor. 1Vik in kanterna mot mitten och tryck till ordentligt annars kommer kanterna att släppa när smördegen värms i ugnen. 1Lägg en klick vaniljkräm i mitten av degen. 1Vispa ägg och vatten, pensla wienerbröden. 1Grädda dem i mitten av ugnen i cirka 7-10 minuter eller tills de har fått fin färg. 1Låt kallna
FALSK RISGRYNSGRÖT / KESOGRÖT (LCHF). 1 stor port eller 2 lite mindre. 125 g keso. 1 msk kokosnötsmjöl. 1 stor port eller. 125 g keso. 1 msk kokosnötsmjöl
11 st grönsaksbuljongstärning. 11 tsk chiliflakes. 12 st äggulor. 1torkad dragon. 1färsk, hackad bladpersiljaVärm upp creme fraichen under omrörning och smula sedan ner buljongtärningen och chiliflaksen. 1Ta kastrullen från plattan och låt svalna ca 1 minut. 1Ställ tillbaka på plattan och värm upp under omrörning tills att såsen börjar tjockna. 1Servera direkt till ditt favoritkött eller en bit stekt lax kryddad med lite dragon, örtsalt och paprikapulver
Rör ihop majonnäs och crème fraiche,. Tillsätt citron, senap, salt, peppar och gurkmeja. Vänd försiktigt ihop det hela med hackad gurka, kapris, persilja och de hackade äggen
Nu var det länge sedan jag gjorde en falsk sockerkaka. Min falska sockerkaka blev riktigt god, och jag tycker rismjölet gav en god smak som passade fint i en sockerkaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.