200 g kräftstjärtar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 200 g kräftstjärtar 200 g färska champinjoner Arla® Svenskt Smör 2 dl Arla Köket® crème fraiche ½ msk vitvinsvinäger ½ dl finhackad gul lök 1 pressad vitlöksklyfta 1 tsk torkad dragon ½ dl hackad färsk persilja ½ tsk salt 1 krm svartpeppar ev 1 msk konjak
Låt kräftstjärtarna rinna av. Nyförälskadekräftstjärtar, 3-4 portioner. 1 burk kräftstjärtar á 170 g. Nyförälskadekräftstjärtar, 3-4 portioner. 1 burk kräftstjärtar á 170 g
Inte bara förälskade, utan nyförälskade. Nyförälskadekräftstjärtar, 2-3 pers. 4 förrätter)250 g kräftstjärtar (frysta är bättre än på burk)250 g färska champinjoner, skivad2 dl crème fraiche½ dl gul lök, finhackad ½ dl hackad persilja½ msk vitvinsvinäger½ tsk salt1 krm svartpeppar1 vitlöksklyfta, pressad1 tsk torkad dragon1 msk konjakStek svampen i en torr stekpanna några minuter. 250 g kräftstjärtar
Börja med räksåsen, lägg i smör och olivolja i en tjockbottnad kastrull, när den är varm lägger man i löken och bara steken den mjuk och genomskinlig, läggi timjam
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.