Ernst Kirchsteigers vita tryfflar 300 g vit choklad 1 dl vispgrädde 50 g smör 150 g marsipan, riven 1 msk portvin florsocker att rulla i Smält choklad och grädde i en kastrull på svag värme
Paket400 g kallrökt lax, i skivor 1 purjolök, skuren i grova skivor 12 delikatesspotatisar, skrubbade och kokta 50 g smör 0,5 kruka dill, grovt skuren salt bakplåtspapper
Nu när sommaren äntligen börjar komma, kommer även de mer somriga maträtterna fram. Fisk i folie är nog en av de enklaste rätterna att laga, självaste tillagningen tar i och för sig lite tid, men under den tiden hinner du ju göra så mycket annat
Tillsätt tomatsås, vin, koncentrerad fiskfond, krydda med Ernst fisksalt och ånga/sjud några minuter tills musslorna öppnar sig (släng musslor som inte öppnar sig)
Idag har vi ätit laxpaket med massa gott tillbehör. Salta och peppra och förslut laxpaketen. Grillsäsongen börjar ta fart på allvar och vi grillar gärna flera gånger i veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.