Orginalreceptet och inspirationen kommer från Systembolaget (. Dela dem eventuellt (jag lät dem vara hela och kvar på kvisten) och lägg dem på bakplåtspapper
Mortla dragon och rosepeppar och addera till grundsåsen. Lägg till tomatpuré och senap. Låt koka upp och smaka av med salt, peppar och sockerRedningI såser brukar jag använda mig utav en så kallad toppredning
Grillad pepparbiff och grillade sparrisar, både gröna och vita och till det en dragonsås. Jag hade tänkt att jag skulle överraska Jimmy med att möta upp honom utanför jobbet när han slutade och sen ta med honom ut och äta
Kyckling och dragon tillsammans blir riktigt gott. Den enkla såsen får en smakkick av citron som steks (eller grillas) ganska hårt innan den pressas över kyckling och även den rostade potatisen om man så vill
Det bidde ingen korvstroganoff, det bidde en senaps- ochdragonsås istället. Däremot fanns en purjolök och efter att den hackats och stekts med korven var jag inte sugen på korvstroganoff längre
Ingredienser Portioner. 4 900 g potatis 4 tomater ca 550 g fläskytterfilé 2 dl crème fraiche Att ha hemma 1 msk olja salt peppar 1 tsk vinäger 1 dl mjölk 1/2 msk smör eller margarin 2 tsk dragon Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.