Så här blev den, min allra första Pannacotta med tre smaker och trelager. Men det är värt att ha liteisi magen för slutresultatetblir en grymt läcker dessert och ja sanslöst försvinnande god
Tar litetid då det är trelager att fixa med, men såååå värt besväret. Jag har fastnat lite för att göra litenyttigarealternativistället för en massa sockriga sötsaker
Till sylt fungerar vilken puré som helst, men även en chiakräm fungerar bra. Kaka med en kokosbotten, ett frukt- eller bär lager toppat med en hasselnötsmaräng
Det var flera personer som efterfrågade receptet på min Gateau au chocolat - den delikata, trelagradechokladtårtan som jag serverade på min Halv åtta hos mig, så självklart ska ni få detta
Här ska ni nu få receptet på en fantastisk tårta som är en riktig dröm för alla chokladälskare. Jag tillhör ju den kategorin och hamnade ihimmelriket när jag smakade en bit av den här
Häll över lager två och ställ ini frysen medan lagertre görs. Det här är vad jag åstakommitidag - treolika smaker på fruktremmar - hallon, äpple och banan & körsbär
Magiskt god fransk chokladtårta med massa glasyr på toppen. Ingredienser. Smällt smör i en kastrull, ta bort från värmen och bryt ner chokladen i smöret
En av favoriterna på gårdagens temadag med franska bakverk blev den franska chokladtårtan. Receptet kommer ursprungligen från Leila, men vi ändrat lite samt lagt till en tryffelglasyr som gjorde tårtan otroligt blank och vacker och såklart väldigt god
Bred fyllningen på alla lager och över kakan. Det är samma choklad/kola fyllningi och ovanpå så lite hallonsås, grädde och vaniljglasstill smakar fantastiskt
Låt tårtbottnen svalna helt, det går bra att frysa den innan man delar den i två eller tre delar. Jag äter resterna av den fantastiskachokladtårtan jag bakade för ett par dagar sedan
Däribland den här chokladtårtan med Baileysmousse som smakade gudomligt. Jag har haft fullt upp med att starta upp det nya året på jobbet och nu har jag äntligenkommitigång, och kan lägga ner lite mer tid på att visa er underbara bakverk =)
Blanda mjöl, socker, kakao, vaniljsocker, ägg, sirap och smöret till en jämn smet. Häll upp smeten i en smord och ströbröad form, gärna med avtagbara kanter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.