Skär bananerna i mindre bitar och fritera dem i en stekpanna i rapsolja. De svartabönorna blandade jag bara med örtkryddor provencale från frysdisken och pressad vitlök
Forma till biffaroch stek på medelvärme i rapsolja. Nu när jag lagat en del ”biffar”, bollar och falaflar har jag lite inspiration att ta från alla olika recept
Biffar av svartabönormed svampsås och gurkquinoa. Biffarmedsvartabönor. Smaka av med kryddorna. Hetta upp olja i en stekpanna och stek biffarna på båda sidor så de får en fin yta
När jag väl hade tempehen kunde jag inte komma på vad jag skulle göra med den, men efter lite letande hittade jag ett recept på bollar medsvartabönoroch tempeh som jag tyckte lät goda, och det var dem
salt och peppar. Fräs lök och vitlök i olivolja i en kastrull utan att det tar färg. salt och peppar. 1 burk/kartong (380 g) svartabönor, sköljda. Tillsätt övriga ingredienser och låt koka ihop 10 minuter, smaka av med salt och peppar
Smaka av med. och låt smälta över varje biff. Skala och hacka. Mixa med. Skala och hacka. Riktigt goda är dessa vegetariska och antiinflammatoriska bönbiffar (4 port). 1/2 rödlökMixa med. Ca 380 g förkokta svartabönor (1 burk)(150 g majskorn). Forma 4 biffar av smeten. Servera med sallad, tomater och olja 4 port. Ca 380 g förkokta svartabönor (1 burk)(150 g majskorn). Forma 4 biffar av smeten
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Indiska dhal (linser) med ghee, karamelliserad lök och kryddor skapar smaksensationer, precis som äkta japansk tofu eller mexikanska svartabönor när de är vällagade med omsorg om rätt kryddning ochmed kärlek
Hetta upp smör i en stekpanna medmed höga kanter och stek champinjoner och lök. Rör ner creme fraiche, äppelcidervinäger, sköljda svartabönor, strimlade soltorkade tomater och kapris
kg rostbifflock/picanhamed fettkappa. Låt svartabönor småkoka i sitt spad medan köttet steks. Skär upp köttet i mycket tunna skivor och servera medbönor, pebresås, tomater och avokado
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.