BBQ- grillade revbensspjäll med coleslaw
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 ½ kg små revbensspjäll
  •  
  • Koklag
  • 5 liter vatten
  • 1 ½ dl vitvinsvinäger
  • 1 dl salt
  • 5 msk liquid smoke essence
  •  
  • Glaze
  • 1 dl japansk soja
  • ½ dl torr sherry
  • 2 msk honung
  • 1 msk sesamolja
  • 2 rivna vitlöksklyftor
  • 3 msk riven färsk ingefära
  • 2 dl fajitamarinad/-sås
  •  
  • Coleslaw
  • 7 dl finstrimlad vitkål
  • 1 morot
  • 1 tsk salt
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • ½ msk strösocker
  • Malen svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.