Det här har blivit lite av en paradrätt hemma hos oss. Den är verklingen jättegod, tidigare brukade vi äta den med couscous eller bulgur, numera blir det med couscous gjord på blomkål
Sätt ugnen på 225 Grader (vanlig ugn). Knäck äggen i en bunke och vispa i grädden, vänd ner kryddorna och till sist ströbrödet, låt stå och svälla en stund
Kan det bero på årstiden. Kan det vara arbetsbelastningen på jobb. För inte kan det väl vara åldern. Ja, vad det är så kan jag inte göra annat än konstatera att jag är såååå trött
Baconinlindade järpar. Baconinlindade järpar. Sådär, här kommer veckans första recept. Jag har inte skrivit på några dagar eftersom sambon och jag var på kryssning i helgen
Ikväll blev det baconinlindad fläskytterfilé (eller benfri kotlettrad för att vara mer korrekt) tillagad enligt sous vide (har du inte sous vide så går det bra att köra den i ugnen)
Nu är det brie som gäller. Jag köpte en stor bit och då gillar jag att testa olika saker med den. Det här receptet hittade jag hos Mycket gott tillbehör, passar till grillat eller kanske på en plocktallrik
Börja med att skära ett snitt i kycklingen och kläm in en stor bit ädelost. Krydda med salt, kycklingkrydda och paprikapulver och linda sedan in varje kyckling i bacon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.