Stekt ankbröst med sparris, bakade tomater och dillolja
Ingredienser1portion2portioner3portioner4portioner5portioner6portioner7portioner8portioner9portioner10portioner11portioner12portioner13portioner14portioner15portioner16portioner17portioner18portioner19portioner20portionerAnkbröst900gramankbröst1krmsalt1krmsvartpeppar0,5mskolivolja2mskMat & BaksmörSkysås2stschalottenlök2mskMat & Baksmör3dlvittvin1tskvitbalsamvinäger3dlvatten2mskkycklingfond1tskströsocker1krmsalt1krmsvartpepparBakadetomater8stkvisttomat(er) 1mskolivolja2krmflingsalt1krmsvartpepparSparris500gramfärsksparris1tskolivolja1krmflingsaltDillolja1kruka(or) färskdill0,5dlrapsolja2krmflingsaltKöpreceptet
www.tasteline.com
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.